Aku Cuti

Minggu ini aku cuti. Tambah tiga hari dari cuti umum yang diberi.
Tiada apa-apa sebab. Aku sengaja ambil. Mahu rehat.
Hari ini pun aku tak buat apa-apa. Cuma lepas Zohor aku ke bengkel untuk servis kereta.

Advertisements

Lamanya!

Lamanya aku tak menyinggah ke mari.

Malaslah nak menulis.

Semalam aku dapat PC baru kat opis ni so seronoklah sikit nak menaip apa-apa. HEhe

Semalam jugak kami suami isteri decided untuk pegi tengok Skyfall.

Takde nak merancang sesangat pun tapi memang best la movie tu.

Walaupun sikit-sikit ada macam Bourne series. Cenderung ke arah sana.

Tapi overall memang dramatik dan memang ada scenes yang “Bond”. Hehe

Adios.